SUNGURLU BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Sungurlu Belediyesi sokak hayvanlarının kısırlaştırma ve aşılama işlemlerini gerçekleştirdi.Sungurlu Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Sevgi Veterinerlik Hizmetleri Limited Şirketi veteriner hekim ve veteriner sağlık teknikerleri denetiminde Sungurlu’da bulunan sokak köpeklerine kısırlaştırma işlemleri yapıldı. Ayrıca kısırlaştılan sokak hayvanlarına kuduz,iç ve dış parazit aşıları da tamamlandı.Sungulu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner yaptığı açıklamada “Sokak hayvanlarının sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürebilmelerinin yapılan bu kısırlaştırma ve aşıllara bağlı olduğunu ifade etti.Sokak hayvanları sorunu düzenli olarak kısırlaştırma ve aşılama yapılarak çözüme kavuşturulabilir. Sungurlu Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra da devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

62Murat Karacif, Oğuzhan Şahiner ve 60 diğer kişi4 Yorum7 PaylaşımBeğenYorum YapPaylaş

Önceki Başkan Şahiner, Sağlık Çalışanlarını Yalnız Bırakmıyor